TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Isak Skenderi

Isak Skenderi Ă«shtĂ« njĂ«ri nga themeluesit dhe njĂ«herit drejtor ekzekutiv nĂ« organizatĂ«n “ZĂ«ri i RomĂ«ve, Ashkalive dhe EgjiptianĂ«ve” qĂ« synon mbĂ«shtetjen dhe pĂ«rfshirjen e romĂ«ve, ashkalive, egjiptianĂ«ve dhe komuniteteve tjera tĂ« margjinalizuara. Ai i ka mbaruar studimet universitare nĂ« Ekonomi, si dhe nĂ« GjuhĂ« Angleze dhe LetĂ«rsi.