TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Johannes Stenlund

Johannes Stenlund është praktikant në K2.0 (pranverë 2018). Ai vjen nga Suedia, ka studiuar filozofinë në Uppsala University dhe politikën e ekonominë në University of York. Është i interesuar në ekonominë politike dhe futbollin.

Në thelb | Punë

Të jesh vet shef online

Nga - 21.06.2018

A është puna e pavarur në sektorin digjital përgjigja për krizën e papunësisë në Kosovë?

Në thelb | Njohja

Mungon njohja e Kosovës në domenin online

Nga - 14.05.2018

Po stagnon pavarësia digjitale e shtetit.

S`fundmi | Bisedë e Shkurtë

Të drejtat e autorit, riprodhimi i lirë apo diçka plotësisht [...]

Nga - 26.04.2018

Të drejtat e autorit ishin temë diskutimi në edicionin më të ri të Bisedës së Shkurtër, të organizuar nga K2.0 të martën (24 prill) në Lapidariumin e Muzeut të Kosovës.

S`fundmi | Kulturë

Hapet një bar i ri i lojërave në Prishtinë

Nga - 07.04.2018

Lokali i ri promovon ndërveprimet fizike dhe luftën kundër monotonisë.