TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Ljupko Mišeljić

Ljupko Mišeljić u lind në 1996 në Trebinje, Bosnje & Hercegovinë. Ai ka punuar si gazetar prej vitit 2012, duke raportuar kryesisht për kulturën, politikën, drejtësinë tranzicionale dhe të drejtat e njeriut.

Në thelb | BiH

Kush e kontrollon hapësirën publike në Banja Llukë?

Nga - 04.05.2020

Shoqëria civile ka frikë nga çfarë mund të sjellin kohët pas Koronës.

Biseda | BiH

Pawel Pawlikowski: Nuk mund të bëj dokumentarë tani sepse [...]

Nga - 23.08.2019

Regjisori bashkëkohor i filmit, fitues i shumë çmimeve, flet rreth dokumentimit të Radovan Karadžić-it dhe Vladimir Zhirinovskit, si dhe konstruktimit të të vërtetës.

Biseda | Kulturë

Kokan Mladenović: Të gjithëve na mungon guximi qytetar

Nga - 08.05.2019

Regjisori i shfaqjeve të luajtura nëpër gjithë rajonin flet për politikën, teatrin dhe rezistencën.