TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Marinella Matejčić

Marinella Matejçiq është aktiviste feministe që ka diplomë Bachelor në Studimet Kulturore. Aktualisht punon me shoqatën për të drejtat e njeriut dhe civile PaRiter si koordinatore për programet e të drejtave të grave dhe drejtësisë riprodhuese. Po ashtu është konsulente në Frida — Fondi Feminist i Ri dhe Fondi Urgjent i Veprimit.