TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Matteo Placucci

Matteo Placucci është fotoreporter italian. Përgjatë viteve, ka dokumentuar valë migrimesh, çështje sociale, konflikte dhe ngjarje të rëndësishme si pandemia e fundit. Të gjitha temave i qaset nga këndvështrimi i shtjellimit dhe dokumentimit të sferës emocionale të qenieve njerëzore, me interes të veçantë për shëndetin mendor.