TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Milena Zajovic

Milena Zajovic ka kryer master në psikologji dhe punon si redaktore e kolonës kulturore në gazetën e përditshme Vecernji list. Ajo është kryetare e shoqatës vullnetare “Are You Syrious?”, kuratore e Festivalit të Filmit Motovun dhe një hulumtuese dhe dokumentariste e pavarur.

Në thelb | Kroacia

Ja nisi loja

Nga - 12.02.2019

Zhvilluesit e lojërave elektronike në Kroaci po e shtyjnë para këtë industri në rajon.

Në thelb | Film

Simboli i një kohe të kaluar dhe një shtetit që nuk ekziston [...]

Nga - 26.10.2018

Lamtumirë Milena Dravić, një nga legjendat e fundit të aktrimit të kohës së Jugosllavisë.

Pikëpamje

Kroacia është bërë kufiri i ri i Bashkimit Europian

Nga - 29.12.2017

Vdekja e një fëmije vë në pah trajtimin e refugjatëve nga policët në BE.