TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Moral Pozhegu

Moral Pozhegu është gazetar sportiv i cili ka punuar për Radio Gjakovën, gazetën Koha Ditore, gazetën Ekspress dhe Zëri. Ai ka fituar çmime si artikulli më i mirë sportiv nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës në vitin 2014 dhe 2015.

Sport | Monografi

Korridoret e pushtetit

Nga - 16.03.2017

Federatat e sportit të Kosovës e kanë fituar betejën për t'u njohur, por a po i shërbejnë ato sportistëve të vendit?