TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Njomza Haxhibeqiri

Njomza Haxhibeqiri ka përfunduar studimet e avancuara post-diplomike në të drejtën ndërkombëtare publike me specializim në paqe, drejtësi dhe zhvillim në Universitetin Leiden në Holandë. Paraprakisht ka qenë e angazhuar në shoqëri civile në fushën e drejtësisë tranzicionale në Kosovë.

Pikëpamje | Drejtësi Tranzicionale

A është i mundur zhvillimi gjithëpërfshirës pa terapi [...]

Nga - 11.04.2020

Trauma kolektive nga e kaluara e hidhur me Serbinë nuk po na lë rehat as në kohë pandemie.