TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Rexhep Maloku

Rexhep Maloku është gazetar në televizionin lokal “Tema”. Nga viti 2007 deri në qershor 2023 ka punuar si gazetar reportazhi, përkthyes dhe redaktor i redaksisë së lajmeve ndërkombëtare dhe autor i emisionit televiziv, “Cosmo”, në grupin mediatik “KOHA”. Ka kryer studimet baçelor në gazetari dhe gjuhë angleze, ndërkaq tani është student i studimeve master në gazetari dhe në administratë publike e diplomaci.