TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Saranda Ramaj

Saranda Ramaj punon si gazetare nĂ« “Koha Ditore” qĂ« nga viti 2013. Fushat tĂ« cilat i mbulon lidhen me prokurimin publik, sistemin e drejtĂ«sisĂ« dhe korrupsionin nĂ« shĂ«ndetĂ«si. PĂ«r shtatĂ« vite pune si gazetare Ă«shtĂ« shpĂ«rblyer 13 herĂ« me çmime pĂ«r gazetari hulumtuese. QĂ« nga vitit 2016 ajo gjithashtu kryen hulumtime tĂ« ndryshme pĂ«r Institutin “Columbus”.  Saranda Ă«shtĂ« pĂ«rfituese e programit Bursa nĂ« Gazetari pĂ«r tĂ« Drejta tĂ« Njeriut (cikli 2020)