TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Saso Ordanoski

Karriera profesionale e Dr. Saso Ordanoski-t është mbi tridhjetëvjeçare, me përvojë të madhe në gazetari, marrëdhënie publike dhe komunikim me publikun, në vend dhe në arenën ndërkombëtare. Ai ligjëron gazetari, teori të mediave dhe praktikë të  komunikimit, dhe luan rol të rëndësishëm në sektorin e shoërisë civile të Europës Juglindore.

Pikëpamje | Media

Gazetaria ka vdekur, rroftë zëri i popullit!

Nga - 24.01.2017

Për demokracinë liberale siç e njohim ne, rënia e profesionalizmit të gazetarisë është sigurisht lajm i keq — pa të, shumicat e zhurmshme i diktojnë vendimet e tyre politike të cilat çdo herë e më shumë burojnë nga vlerat ekstreme, jotolerante e të mbrapshta.