TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Sihana Klisurica

Sihana Klisurica është gazetare e cila tani punon si freelance. Për gjashtë vite ka punuar si gazetare e kulturës. Sihana ka kryer studimet për gazetari në Universitetin e Prishtinës.

Në thelb | Edukimi për jetë | Edukim

Bërja e shkollave profesionale funksionale

Nga - 31.10.2019

Përgatitja e saldatorëve, kuzhinierëve dhe rrobaqepësve të së nesërmes.