TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Valdete Osmani

Valdete Osmani ka mbaruar studimet në Kolegjinë e Gazetarisë “Faik Konica”, në Prishtinë. Ajo punon si gazetare prej vitit 2004, fillimisht në gazeta ditore, dhe pastaj si gazetare e lajmeve në KTV, korrespodente e rregullt e Top Channel, ndërsa prej vitit 2014 në RTK. Puna e saj është shpërblyer dhe vlerësuar nga organe të OKB-së, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës dhe BIRN (Rjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese). Në vitin 2016 asaj i është ndarë cmimi vjetor për reportazhin më të mirë televiziv për diasporën nga Ministria e Diasporës.

Bursa | Në thelb | Të drejtat e njeriut 2 | Të Drejtat e Grave

E duan djalë

Nga - 23.12.2019

Presioni nga familja e rrethi për të lindur djem po i shtyn gratë drejt aborteve selektive.