TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Valon Fana

Valon Fana ka përfunduar studimet bachelor në Universitetin e Prishtinës, Dega e Gazetarisë, ku dhe është në përfundim të sudimeve master, në programin Gazetari dhe Kontakte me Publikun. Ai ka punuar në media online Gazeta Observer dhe në emisionin e Klan Kosovës, “Ekonomia me Erëzën”. Valoni është përfitues i programit të K2.0, Bursa në Gazetari për të Drejta të Njeriut (cikli 2018).

Bursa | Në thelb | Të Drejtat e Njeriut | Aftësi të Kufizuara

As në intervistë

Nga - 10.12.2018

Prej gjetjes së punës te ngjitja e shkallëve e te qasja në bankomatë, kështu është kur jeton me aftësi të kufizuara në Kosovë.