TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Agon Dana

Agon Dana është ish-video redaktor në K2.0. Ai ka mbaruar studimet themelore për Komunikim dhe Dizajn në Universitetin Bilkent të Turqisë.