TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Anita Nikaj

Anita Nikaj ka përfunduar studimet për gazetari në Universitetin e Prishtinës. Ajo është aktiviste feministe. Anita Nikaj ishte pjesë e programit të praktikës në kuadër të projektit “Inovacioni për media të qëndrueshme dhe angazhim qytetar” i financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, që zbatohet nga K2.0 dhe Instituti GAP.