TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Bekë Veliu

Bekë Veliu studion Politika Sociale dhe Shëndet Publik në Universitetin e Utrechtit në Holandë. Për afro dy vite ka punuar në gazetën “Koha Ditore”, ku ka shkruar kryesisht për tema që lidhen me ekonominë dhe çështjet sociale. Beka është përfitues i programit të K2.0, Bursa në Gazetari për të Drejta të Njeriut (cikli 2019).

Në thelb | COVID-19

A po i afrohemi kolapsit nga COVID-19?

Nga - 11.08.2020

Sistemi shëndetësor i Kosovës në presion nga numri në rritje i pacientëve.

Në thelb | COVID-19

Plaga psikologjike e krizës së COVID-19

Nga - 17.04.2020

Pandemia shkakton trandje emocionale në shoqërinë kosovare.

Bursa | Shëndeti mendor

Mes sëmundjes dhe paragjykimeve

Nga - 10.12.2019

Beteja e dyfishtë e personave me probleme të shëndetit mendor.