TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Bekim Salihu

Bekim Salihu Ă«shtĂ« analist politikash nĂ« Institutin GAP dhe menaxhon projektin pĂ«r qeverisje lokale. Ai ka kryer studimet master nĂ« drejtimin ‘PolitikĂ« ndĂ«rkombĂ«tare’ nĂ« Universitetin e PrishtinĂ«s ‘Hasan Prishtina’.