TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Dafina Lata

Dafina ka diplomë baqellors dhe masters në degën e gazetarisë nga Kolegji AAB në Prishtinë. Ajo ka 13 vjet përvojë në media, kryesisht në televizion, në Radio Televizioni Rukagjini dhe Kohavision. Aktualisht ajo punon si ligjëruese në Departamentin e Mediave dhe Komunikimit në Kolegjin UBT.

Pikëpamje | Fëmijët

Disiplinimi i fëmijëve mbetet peng i dhunës

Nga - 06.12.2019

Megjithë rritjen e vetëdijesimit, në Kosovë ende ushtrohet dhunë ndaj fëmijëve.

Blogbox | Viza

Hallet e kosovarëve me vizat

Nga - 06.07.2019

Mendime nga cepi i padëshiruar i Evropës.