TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Danny Wilkinson

Danny është praktikant redaksional në K2.0. Ai ka kryer baqellors në drejtimin e Historisë dhe Politikës Ndërkombëtare në University of Leeds (MB).

Blogbox | Art

Dizajnet e artistes vendore nxjerrin në pah të kaluarën [...]

Nga - 12.12.2016

Ilire Lepaja thotë se të gjitha ëndrrat kërkojnë guxim dhe rrezikim.

S`fundmi | Protesta

Protestuesit kërkojnë që t’i ipet fund dhunës në familje

Nga - 18.10.2016

Të mllefosur pas publikimit të videosë ku shihet një burrë duke goditur mbesën e tij.

Biseda

Kinisi Festivali i Tingujve dhe Muzikës: Inkurajon mënyra [...]

Nga - 14.10.2016

Drejtoreshat e festivalit flasin për koncerte nën ujë, solo të priftit me zile dhe gajde bullgare.

S`fundmi | Policia

Nuk po raportohen rastet e krimit ndëretnik

Nga - 06.10.2016

Raporti i ri rekomandon procese të përmirësuara institucionale.

S`fundmi | Dhunë Seksuale

Rrëfimi i saj dhe i tij u diskutuan në Biseda të Shkurta

Nga - 17.09.2016

Në hapësirën K2.0. u diskutua për dhunën seksuale gjatë kohës së luftës.