TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Dario Hajrić

Dario Hajrić  shkruan opinione dhe analiza për tema që kanë të bëjnë me pushtetin shoqëror, dhunën, klasën politike dhe median. Ai bashkëpunon me Deutsche Welle dhe portalin Remarker.

Pikëpamje | Mali i Zi

A po kalon nëpër ndryshim Mali i Zi?

Nga - 04.09.2020

Fundi i Milo Đukanović-it?

Pikëpamje | Zgjedhje

A është ky fillimi i fundit?

Nga - 23.06.2020

Cili është rezultati i bojkotit opozitar të zgjedhjeve në Serbi?