TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Fortesa Doqi

Fortesa Doqi përfundoi studimet në Universitetin për Biznes dhe Teknologji (UBT), dega Media dhe Komunikim. Gjatë këtyre viteve ka kryer praktika në media të ndryshme ndërsa tani është e angazhuar në programin Profesional të Mentorimit në K2.0.

Mentorimi | Arsimi

Muaji i grevave

Nga - 05.02.2019

K2.0 bisedoi për grevën në arsim dhe shëndetësi.

Biseda | Të drejtat e punëtorëve

Nexhat Llumnica: Shumica e punëtorëve të KEK-ut nuk arrijnë [...]

Nga - 28.12.2018

Sindikalisti flet për kushtet e rënda të punës me të cilat përballen punëtorët e KEK-ut dhe protestat si formë e vetme për ndryshim të gjendjes.

Mentorimi | Të drejtat e punëtorëve

Supermarketet me ‘‘super’’ probleme

Nga , Fortesa Doqi - 06.12.2018

Konkurse në baza gjinore, detyrime të jashtëligjshme ndaj punëtorëve e shkelje të tjera.