TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jeton Zulfaj

Jeton Zulfaj ka përfunduar studimet në nivelin master për Çështje Evropiane në Universitetin Lund, Suedi. Aktualisht ai është pjesë e Lëvizjes Vetëvendosje!.

Pikëpamje | Ambienti

A besoni në krizën klimatike?

Nga - 29.11.2019

Të besosh ose jo në diçka do të thotë t’ia pranosh ose t’ia mohosh ekzistencën, ta konsiderosh të vërtetë ose të rreme.

Pikëpamje | Politika

Vëllezërit Gupta, vëllezërit Devolli dhe lufta e vetme [...]

Nga - 05.08.2019

Luftimi i kapjes së shtetit nga disa familje të pasura të vendit duhet të jetë lufta e vetme që i bashkon qytetarët e Kosovës.

Outloud Podcast | Politika

Nëse pajtohesh me këte shkrim – shpëto republikën

Nga - 11.07.2019

Udhëhëqësit tonë të luftës na kanë zhgëngjyer në kohë të paqës, por e ardhmja është përgjegjësi e jona.

Blogbox | Politika

Nëse pajtohesh me këtë shkrim — shpëto republikën

Nga - 27.03.2019

Udhëheqësit tonë të luftës na kanë zhgënjyer në kohë të paqes, por e ardhmja është përgjegjësi e jona.

Blogbox | Migrimi

S’ka sen k’tu

Nga - 22.02.2019

Bisedë me një berber mbi zbrazjen e Kosovës.

Pikëpamje | BE

BE duhet të veprojë që ta rikthejë besimin në aftësinë [...]

Nga - 14.11.2018

Ndikimi evropian ka ecur mbrapsht gjatë mandatit të Mogherinit.

Pikëpamje | BE

A do ta kalojë Kosova testin e fundit?

Nga - 09.11.2018

Planifikimi i rrugës drejt liberalizimit të vizave nëpërmjet Këshillit Evropian.