TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Jon Bytyqi

Jon Bytyqi ishte pjesë e grupeve rinore e vullnetare gjatë shkollimit fillor dhe të mesëm në Gjakovë. Aktualisht studion shkencën politike në Universitetin e Prishtinës, ku është po ashtu i angazhuar në instancat e larta të përfaqësimit studentor.

Jon Bytyqi ishte pjesĂ« e programit tĂ« mentorimit nĂ« kuadĂ«r tĂ« projektit “Inovacioni pĂ«r media tĂ« qĂ«ndrueshme dhe angazhim qytetar” i financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian nĂ« KosovĂ«, qĂ« zbatohet nga K2.0 dhe Instituti GAP.