TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jonny Wrate

Jonny Wrate është shkrimtar dhe hulumtues që merret me filma dokumentar, i bazuar në Sarajevë.

S`fundmi | DokuFest 2017

Travis Wilkerson për kërkimin e artit në aktivizëm

Nga - 12.08.2017

Filmbërësi radikal shpreh pikëpamjet e tij në DokuFest.

Blogbox | DokuFest 2017

Duke e maskuar bukur

Nga - 11.08.2017

K2.0 e humb lidhjen me të vërtetën.

Biseda | DokuFest 2017

Morten Traavik: Muzika industriale e ish-Jugosllavisë është [...]

Nga - 09.08.2017

Regjisori i “Liberation Day” flet për Korenë e Veriut, bojkotimet, ‘TotalKunst’ the Jugosllavinë.

Biseda | DokuFest 2017

Mohamedsalem Werad: Sahara Përendimore i ka dy luftëra pasive, [...]

Nga - 08.08.2017

Aktivisti saharan flet me K2.0 për rezistencën në “koloninë e fundit të Afrikës”.

S`fundmi | DokuFest 2017

Vizione të së ardhmes: DokuTech

Nga - 06.08.2017

K2.0 kërkoi nga pjesëmarrësit e DokuFest që të shikojnë drejtë të panjohurës.

Në thelb | Film

DOKUFEST 2016 – NJË AKT I PËRDITSHËM I REBELIMIT

Nga - 14.08.2016

Festivali kryesor ndërkombëtar i filmit në Kosovë i mbyllë dyert për edhe një vit.

Në thelb | Tech

DOKU:TECH 2016 – AKTIVIZMI I SHEKULLIT 21

Nga - 08.08.2016

Ide inovative në konferencën e përvjetshme të teknologjisë.