TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Medina Pasoma

Medina Pasoma është studente e Fakultetit të Gazetarisë dhe të Edukimit dhe merret aktivisht me letërsi. Arsyeja pse ka vendosur të jetë pjesë e Programit të Mentorimit Profesional në K2.0, është që të fillojë rrugëtimin profesional gazetaresk dhe të trajtojë tema aktuale dhe interesante.

Mentorimi | Programi i Mentorimit Profesional

Ëndrrat e vajzave për shkollim dhe çifti që ua bëri zhgëndrra

Nga - 30.12.2019

Çifti Buçinca u erdhi në ndihmë vajzave nëpër fshatrat e Kosovës që u detyruan ta ndërpritnin shkollimin në vitet ‘90.

Biseda | Art

Ervina Halili: Rilindja është i vetmi institucion që ka [...]

Nga - 28.12.2019

Shkrimtarja që realizoi Arkivin Rilindja flet për veprimtarinë e ndërmarrjes dhe për sfidat që ajo i kapërceu gjatë mbledhjes së materialit.

Mentorimi | Kulturë

Kampi famëkeq i Tepelenës në ekranin e madh

Nga - 14.08.2019

Historitë e “armiqëve të popullit” u shfaqen në DokuFest.