TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Merita Berisha - Prebreza

Merita Berisha – Prebreza ka pĂ«rfunduar masterin e gazetarisĂ« nĂ« Universitetin e PrishtinĂ«s. Ajo ka rreth gjashtĂ« vite pĂ«rvojĂ« pune nĂ« media si gazetare, ndĂ«rsa pĂ«r tri vite ka punuar nĂ« organizaten joqeveritare Iniciativa Kosovare pĂ«r Stabilitet (IKS) si hulumtuese dhe zyrtare pĂ«r media. Merita Ă«shtĂ« pĂ«rfituese e programit Bursa nĂ« Gazetari pĂ«r tĂ« Drejta tĂ« Njeriut (cikli 2019).