TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Nerina Guri

Nerina Guri ka qenë e angazhuar si gazetare e stafit në K2.0, e cila mbuloi kryesisht fushën e kulturës. Nerina ka kryer studimet master për Gjini, Zhvillim dhe Globalizim në London School of Economics and Political Science në Mbretërinë e Bashkuar. 

Në thelb | Edukim

Problemet kryesore që i dëmtojnë reformat arsimore

Nga - 31.10.2019

Kërkohet më shumë për ta vendosur në binar arsimin e fëmijëve.

Në thelb | Arsimi

Studentët kosovarë të juridikut po shkëlqejnë nëpër botë

Nga - 04.09.2019

Pavarësisht prej kushteve, studentët e UP fitojnë reputacion ndërkombëtar.

Në thelb | '90s

Tri familje, tri rajone, nëntë fëmijë të vrarë

Nga - 07.08.2019

Familjarët përkujtojnë fëmijët e vrarë gjatë luftës në Kosovë.

Biseda | Muzikë

René van Munster: Muzika mund t’i transformojë marrëdhëniet [...]

Nga - 01.08.2019

Violonçelisti dhe kompozitori holandez tregon se si arti dhe muzika mund t’i ndihmojnë njerëzit që ta përballojnë dhimbjen, stresin dhe vuajtjen.

Në thelb | Punësimi

E ardhmja me video lojëra

Nga - 25.04.2019

Dizajnerët e rinj të video lojërave po e krijojnë një industri të re.