TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Rina Kika

Rina Kika është avokate nga Prishtina. Ajo mban një diplomë të nivelit Master me përqëndrim në të drejtat e njeriut nga Universiteti Duke në ShBA dhe një tjetër diplomë të nivelit Master nga Universiteti i Cyrihut në Zvicër për të drejtën tregtare ndërkombëtare.

Pikëpamje | COVID-19

Vendimi i Kushtetueses dëfton që nuk ka nevojë për Gjendjen [...]

Nga - 01.04.2020

Dhe arsyeja pse duhet ta sigurojmë mbrojtjen ligjore të të drejtave të njeriut si asnjëherë më parë.