TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Sanja Sovrlic

Sanja Sovrlic ka punuar si gazetare prej vitit 2011. Ajo është kontribuese për disa media lokale e rajonale, përfshirë: BIRN Kosovo; RTV Mir, Leposavic; dhe Radio Televizioni i Kosovës (kanalet në gjuhën serbe dhe shqiptare përkatësisht). Fokusi kryesor i punës së saj është Marrëveshja e Brukselit.

Në thelb | Media

‘E vërteta është bërë e kushtueshme’

Nga - 02.11.2018

Gazetarët nga komunitetet minoritare të Kosovës ballafaqohen me shumë pengesa.

Pikëpamje | Dialogu

Vučić vjen në Kosovë

Nga - 10.09.2018

Vizita e presidentit serb tregon aftësi për fushatë por asgjë për dialogun.

S`fundmi | Zgjedhjet 2017 | Demokraci

Serbët të ndarë në zgjedhjet e Kosovës

Nga - 09.06.2017

Partitë politike serbe të varura nga mbështetja e Beogradit.

Pikëpamje | Serbia

Votat më të lira dhe më të shtrenjta për Aleksandar Vucic, erdhën nga Kosova

Nga - 07.04.2017

Hashim Thaçi dhe Aleksandar Vucic janë nisur drejtë rrugës së tyre për në Bruksel.