TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Skender Sopa

Skender Sopa Ka përfunduar studimet në degën e Psikologjisë dhe më pas ka marrë gradën master në Psikologji Klinike dhe Shëndet, në Universitetin e Prishtinës. Ndër arsyet pse ka aplikuar për Programin e Mentorimit  është se pret që të marrë eksperiencë dhe njohuri që të realizojë hulumtime gazetareske.

Mentorimi | Pikëpamje | Zgjedhjet 2019

Zgjidhja nuk është te zgjedhjet

Nga - 04.10.2019

Kosovës i nevojitet një projekt kolektiv shoqëror