Nën hije - Kosovo 2.0
Në thelb | Prishtina

Nën Hijet

Atyre që mund t’i interesojë.

Nga - 17.10.2017

Koleksioni në vazhdim është një përmbledhje e fotografive që disi e përshkruajnë jetën e përditshme të njerëzve dhe marrëdhëniet e tyre me ambientin që i rrethon. Nga hapësirat e braktisura, ndërtesat e papërfunduara dhe rrugicat e errëta, deri tek rrugët kryesore e sheshet dhe lagjet periferike, ky tregim me fotografi ofron pamjet më të spikatura dhe të pagabueshme për ata që janë të fshehur në vendet më të rëndomta.