TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Atdhe Mulla

Atdhe Mulla është redaktor i fotografisë në K2.0. Atdheu ka kryer studimet bachelor në degën e fotografisë në Shkollën e Filmit dhe Televizionit të Akademisë së Arteve Performuese në Pragë, Republika e Çekisë.

Blogbox | Shqipëria

Pa gjumë në Thumanë/Durrës

Nga - 04.12.2019

Fotografimi i tragjedisë.

Në thelb | Hapësira Publike

Shkrimet në Mur

Nga , Ngadhnjim Avdyli - 02.06.2019

Agresioni, liria, rebelimi — tri dekada të grafitit në KS.

Në thelb | Prishtina

Nën hije

Nga - 17.10.2017

Për ata që mund t’ju interesojë.

Sport | Monografi

Shtëpitë e sportit kosovar

Nga , - 16.03.2017

Një vështrim brenda shtëpive të sportit në Kosovë, historisë dhe së ardhmës së tyre.