Rezultatet për: Eulex+Corruption

Në thelb | Eulex

‘Gjykatësi’ i poshtëruar i EULEX-it

Nga - 06.02.2018

Malcolm Simmons nuk ka ofruar dëshmi për korrupsionin e supozuar brenda BE-së.

Pikëpamje | Zgjedhjet 2019

Fituesit dhe humbësit në epokën e re të politikës kosovare

Nga - 08.10.2019

LVV shënon rritje të jashtëzakonshme dhe LDK kthehet, ndërsa tjerët mbesin të mposhtur.

Pikëpamje | Politika

Vëllezërit Gupta, vëllezërit Devolli dhe lufta e vetme e vërtetë

Nga - 05.08.2019

Luftimi i kapjes së shtetit nga disa familje të pasura të vendit duhet të jetë lufta e vetme që i bashkon qytetarët e Kosovës.

Pikëpamje | Sinjalizimi

Kosovarëve iu duhet ndihma për të sinjalizuar

Nga - 28.11.2017

Akuzat ndaj EULEX-it ngrisin çështjen e sinjalizuesve të aktiviteteve të paligjshme.

Në thelb | Zgjedhjet 2017 | Korrupsioni

Çështjet e mëdha zgjedhore: Korrupsioni

Nga - 09.06.2017

Kush do të ndalë mafian në Kosovë?

Pikëpamje | Protesta

Çfarë mund të mësojë Kosova nga zhvillimet e fundit në Rumani?

Nga - 07.02.2017

Në një demokraci që është në proces evoluimi, vota e popullit nuk mund ta legjitimizojë korrupsionin.

Biseda | Politika

Ruairi O’Connell: Pjesëtarët e sistemit gjyqësor në Kosovë kanë mundësi të bëhen heronj

Nga - 04.10.2016

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar thotë se ‘Afera Pronto’ duhet të jetë një pikë e kthesës për Kosovën, por insiston se ka probleme më të mëdha me nivelin e lartë të korrupsionit.