TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Eraldin Fazliu

Eraldin Fazliu ka qenĂ« i angazhuar si gazetar në  Kosovo 2.0. Ai ka pĂ«rfunduar studimet post-diplomike pĂ«r ‘Politika Evropiane’, nĂ« Universitetin Masaryk nĂ« RepublikĂ«n Çeke, nĂ« vitin 2014. GjatĂ« studimeve, Eraldini e shtoi interesimin nĂ« politikat e jashtme tĂ« Bashkimit Evropian, me theks tĂ« veçantĂ« nĂ« promovimin e sundimit tĂ« ligjit nga Bashkimi Evropian. Ai Ă«shtĂ« njĂ« lexues pasionant i politikĂ«s dhe historisĂ« moderne.