TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Jack Butcher

Jack Butcher është zëvendës kryeredaktor në K2.0. Kryesisht redakton përmbajtje thelbësore. Jack ka kryer studimet në degën e historisë në Universitetin e York-ut dhe studimet post-diplomike në degën e menaxhmentit në Warwick Business School, Mbretëria e Bashkuar.

 

Pikëpamje | Serbia

Letër e hapur drejtuar popullit amerikan

Nga - 08.09.2020

Një zbërthim i marrëveshjes ‘historike’ mes Kosovës dhe Serbisë në Uashington.

Në thelb | COVID-19

Sa dini për COVID-19?

Nga - 05.08.2020

Një përmbledhje informatash për virusin dhe si ta mbroni veten dhe të tjerët.

S`fundmi | Politika

Formohet qeveria e re në krye me Avdullah Hotin

Nga - 03.06.2020

Koalicioni kalon pragun e votave në Kuvend me ndërhyrje të dyshuar nga Thaçi.

S`fundmi | law

Gjykata kushtetuese vendos që zgjedhjet nuk janë të nevojshme

Nga , Jack Butcher - 29.05.2020

Thaçi bën thirrje që të formohet sa më shpejt qeveria e re.

S`fundmi | COVID-19

Kushtetuesja pezullon formimin e qeverisë së re

Nga , Jack Butcher - 01.05.2020

Masat e përkohshme do të jenë në fuqi deri më 29 maj.

S`fundmi | COVID-19

Masat e reja kufizuese nisin me hutim

Nga , Jack Butcher - 15.04.2020

Ministria e Shëndetësisë vepron për ta qartësuar situatën.

S`fundmi | COVID-19

Rrëzohet qeveria e Kosovës në mes të krizës së COVID-19

Nga , Jack Butcher - 25.03.2020

LDK-ja ndihmon përmbysjen e koalicionit të vet pavarësisht zemërimit qytetar.

S`fundmi | Politika

Kuvendi i Kosovës miraton qeverinë e re

Nga , Tringë Sokoli - 03.02.2020

Deputetët votojnë për kabinetin e udhëhequr nga kryeministri i ri Albin Kurti.

Biseda | '90s

John Sweeney: Pavarësisht të gjitha gabimeve të mediave, [...]

Nga - 26.11.2019

Ish-gazetari hulumtues i BBC-së flet për ndihmën që e ka dhënë në dënimin e kriminelëve të luftës, për sfidimin e gënjeshtarëve dhe përdorimin e humorit për të mbijetuar.

Pikëpamje | Arsimi

Nëpër klasë dhe përtej saj

Nga - 31.10.2019

Mirësevini në monografinë e fundit të K2.0 — “Edukimi për Jetë”.

Pikëpamje | Politika

Fituesit dhe humbësit në epokën e re të politikës kosovare

Nga - 08.10.2019

LVV shënon rritje të jashtëzakonshme dhe LDK kthehet, ndërsa tjerët mbesin të mposhtur.

Pikëpamje | Politika

Lamtumirë, qeveria PAN! Ja momentet e juaja ‘më të mira’…

Nga - 23.08.2019

Të ndalemi për t’i festuar disa ‘arritje’.

Pikëpamje | Të drejtat e njeriut

Nevojat e të mbijetuarve duhet të jenë në qendër të debatit [...]

Nga - 17.05.2019

Jetët dhe traumat e njerëzve nuk duhet kurrë të jenë pjesë e lojërave politike.

Në thelb | Energjia

Shpjegojmë ‘krizën’ e energjisë elektrike në Kosovë

Nga , - 05.08.2017

Zbërthejmë pështjellimin e krijuar për energjinë.

S`fundmi | Muzikë

Joss Stone kënaqë audiencën intime në Prishtinë

Nga - 19.09.2016

Senzacioni i muzikës soul performon në Zone Club.

Pikëpamje | TWIK

Pa Ndonjë Lëkundje të Madhe

Nga - 16.09.2016

Përmbledhja javore e lajmeve kryesore në Kosovë nga K2.0.

Pikëpamje | TWIK

Duke kërkuar pajtim

Nga - 09.09.2016

Përmbledhja javore e lajmeve kryesore në Kosovë nga K2.0.

Pikëpamje | TWIK

S’po shihet fundi

Nga - 02.09.2016

Përmbledhja javore e lajmeve kryesore në Kosovë nga K2.0.

Pikëpamje | BE

KOSOVA DUHET TË INTERESOHET PËR “BREXIT”

Nga - 22.06.2016

Referendumi i MB për dalje nga BE mund të ketë me gjasë pasoja të mëdha për Kosovën.

S`fundmi | LGBTI

KOSOVARËT VALËVITIN FLAMURIN E YLBERTË

Nga - 17.05.2016

Presidenti udhëheq simbolikisht marshin e LGBTI nëpër Prishtinë.

S`fundmi | Sporti

KOSOVA PRANOHET NË FIFA

Nga - 13.05.2016

Ekipi i ri kombëtar do t'i bashkohet shteteve tjera në lojëra kualifikuese për Kupën Botërore 2018.

S`fundmi | Politika

Ambasadat “Quint” Qartësojnë Deklaratën e Diskutueshme

Nga - 01.12.2015

MB, Franca dhe Italia thonë se komentet nuk lidhen me bastisjen e opozitës.