Tag: Imazhi

Shtyp | Imazhi

Vendi i Zhgënjimit

Nga - 11.07.2011

Kosova i ka lënë pas shpine tmerret, por është ende një shtet që lufton për të gjetur një identitet të ri dhe për të ecur përpara.

Shtyp | Imazhi

T’i mbijetosh Kosovës

Nga - 11.07.2011

Është një vend i vështirë dhe në disa zona është i veshur me errësirë, por një shpirt origjinal shkëlqen përmes fytyrave që has në rrugë.

Shtyp | Imazhi

Fjala e kryeredaktores

Nga - 11.07.2011

Kosova është preokupuar me përpjekje që të mos duket keq, e nuk po merret me problemet e saja.