TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Ardit Kika

Ardit Kika ka përfunduar studimet për Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës. Që nga viti 2017 punon si gazetar. Për një vit ka shkruar për KALLXO.com dhe Prishtina Insight, kryesisht për temat që ndërlidhen me çështjet politike, kulturën dhe të drejtat e njeriut. Arditi është përfitues i programit të K2.0, Bursa në Gazetari për të Drejta të Njeriut (cikli 2018).

Në thelb | Seks

Interseks nuk është bash ‘lajm i ri’

Nga - 26.10.2019

Ende ka huti rreth kësaj teme të keqkuptuar.

Në thelb | Demokraci

Dokumentet e fshehta të Kosovës

Nga - 08.07.2019

Informatat e deklasifikuara mbesin të mbuluara në fshehtësi.

Bursa | Në thelb | Të Drejtat e Njeriut | Migrimi

Kosova nuk është strehë e sigurt në rrugën e errët drejt perëndimit

Nga - 10.12.2018

Migrantët që kërkojnë strehim të përkohshëm përballen me pak mbrojtje.