TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Drenusha Morina

Drenusha Morina vijon studimet në fushën e gazetarisë, në Universitetin e Prishtinës. Ka zgjedhur të bëhet pjesë e Programit të Mentorimit Profesional për të pasur mundësi që të punojë për së afërmi me gazetarë profesionistë të K2.0.

Mentorimi | Në thelb | Migrimi

Brenda shtëpive shqiptare në Turqi

Nga - 30.12.2019

K2.0 viziton komunitetin shqiptar në qytetet turke.

Biseda | Mentorimi | Aktivizmi

Janis McDavid: Nëse dëshiron të bësh diçka me jetën tënde, duhet të fillosh tani

Nga - 25.10.2019

Akvisti frymëzues me aftësi të kufizuara flet për jetën, pranimin e vetes dhe motivimin.

Mentorimi | S`fundmi | Kulturë

Trafikimi me njerëz në DokuFest

Nga - 09.08.2019

Filmi më i ri i Besim Ugzmajlit, premierë në Prizren.