TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Gentiana Paçarizi

Gentiana Paçarizi Ă«shtĂ« redaktore menaxhuese nĂ« K2.0. Ajo ka mbaruar studimet master pĂ«r gazetari dhe komunikim me publikun nĂ« Universitetin e PrishtinĂ«s ‘Hasan Prishtina’.