TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Aulonë Kadriu

Aulonë Kadriu është menaxhere e programit në K2.0. Ajo ka kryer studimer bachelor për shkencat politike në Universitetin e Prishtinës dhe studimet post-diplomike për gratë, gjininë dhe seksualitetin në University of Kansas, SHBA.

Pikëpamje | Politika

Dje në parlament kumboi fashizmi

Nga - 22.10.2020

Deputeti Lushtaku kundër Kodit Civil në emër të të ashtuquajturave vlera tradicionale.

Blogbox | COVID-19

Ku e kanë shtëpinë ata që nuk kanë shtëpi?

Nga - 24.04.2020

Të qëndrosh brenda mureve me dhunë e shtypje.