TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Kreshnik Hoxha

Dr. Kreshnik Hoxha Ă«shtĂ« doktor i shkencave tĂ« kimisĂ« nĂ« degĂ«n e kristalografisĂ« dhe inxhinierisĂ« sĂ« kristaleve. Ai udhĂ«heq zhvillimin e produkteve tĂ« reja medicinale pĂ«r hulumtime klinike (CMC – Kimia, Prodhimi dhe Kontrollat) dhe ka mbikĂ«qyrur zhvillimin e mbi 15 barnave pĂ«r hulumtime klinike. Kreshniku tani Ă«shtĂ« i angazhuar si menaxher shkencor nĂ« Britani tĂ« Madhe dhe Ă«shtĂ« pĂ«rgjegjĂ«s pĂ«r pĂ«rsosjen e procesit tĂ« zhvillimit dhe prodhimit farmaceutik tĂ« barnave nĂ« pĂ«rputhje me rregullatorĂ«t botĂ«rorĂ«.