TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Merxhan Daci

Merxhan Daci është një gazetar i ri, i cili jeton në Tiranë. Ka studiuar Gazetari dhe Komunikim dhe është i interesuar për Ballkanin dhe punët e jashtme, si dhe gazetarinë përtej kufijve.

Në thelb | Art

Zhvendosja e Teatrit Kombëtar shkakton dramë në Tiranë

Nga - 27.02.2018

Komuniteti kulturor dhe shteti përplasen për rrënimin e ndërtesës.

S`fundmi | Ambienti

Vërshimet në Shqipëri i kanë detyruar mijëra njerëz t’i [...]

Nga - 13.12.2017

Aktiviteti njerëzor është faktor në këtë fatkeqësi natyrore.

Në thelb | Kafshët

Kujdesi për kafshët e Shqipërisë

Nga - 02.11.2017

Kërkohen ndryshime ligjore pas keqtrajtimit të kafshëve.

Në thelb | Shqipëria

Probleme në det

Nga - 28.08.2017

Vdekjet gjatë verës po vënë në pikëpyetje sigurinë e plazheve shqiptare.

S`fundmi | Politika

Shkarkim masiv i shërbyesve civil në Shqipëri

Nga - 23.06.2017

Zyrtarët publik po shkarkohen për kontribut të supozuar në fushata zgjedhore.