TĂ‹ GJITHĂ‹ ARTIKUJT NGA: Valmira Rashiti

Valmira Rashiti është menaxhere e projekteve në K2.0. Ka përfunduar studimet në fakultetin juridik, në Universitetin e Prishtinës. Aktualisht studion Antropologji Kulturore. Ka punuar në fushën e integrimit të perspektivës gjinore në organizata si Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK), Cultural Heritage without Borders Kosova (CHWBK), Qendra Informuese për Kritikë dhe Aksion (QIKA).