TË GJITHË ARTIKUJT NGA: Xhenis Beqiri

Xhenis Beqiri Ka të përfunduara studimet baçelor dhe master në sociologji në Universitetin e Prishtinës. Programi i Mentorimit Profesional nga K2.0 është mundësi e mirë për të, për të qenë i angazhuar në mënyrë të drejtpërdrejt në gazetari.

Mentorimi | Në thelb | Ekonomia

Festivalet po përpiqen të sjellin diçka më shumë sesa kulturë

Nga - 30.12.2019

Festivalet nuk janë vetëm për të bërë qejf.

Biseda | Mentorimi | Film

Alush Gashi: Deshëm ta krijojmë një forum në të cilin kultivohet mendimi kritik

Nga - 07.11.2019

Drejtori dhe menaxheri kulturor i Kino Armatës flet për kulturën publike, memorien dhe artin.

Mentorimi | S`fundmi | LGBTI

Të zhurmshëm dhe krenarë

Nga - 10.10.2019

Kosova mban Paradën e tretë të Krenarisë.

Mentorimi | S`fundmi | Protesta

Protesta për klimën përmbyll javën e aktiviteteve për ambientin

Nga - 20.09.2019

Biseda jetike për thëngjillin dhe ndryshimin klimatik.