Tag: Aftësi të Kufizuara

Në thelb | Aftësi të Kufizuara

Të jetosh pa dëgjim

Nga - 29.12.2019

Si është të jesh i shurdhër në Kosovë?

Bursa | Aftësi të Kufizuara

As në intervistë

Nga - 10.12.2018

Prej gjetjes së punës te ngjitja e shkallëve e te qasja në bankomatë, kështu është kur jeton me aftësi të kufizuara në Kosovë.

Në thelb | #podumeditë

Mungesë infrastrukture për personat me aftësi të kufizuara

Nga - 19.04.2017

Dhjetëra mijëra pa mundësi për t’u qasur në ndërtesa, rrugë dhe shërbime.