Tag: Editorial

Pikëpamje | Editorial

Mirësevini në numrin tonë special të revistës së shtypur: ‘SHPRESË’

Nga - 08.07.2020

Ndërsa K2.0 mbush 10 vjet, ka arsye për shpresë — dhe shumë më tepër arsye për zemërim.

Pikëpamje | Demokraci

Historia u përket qytetarëve

Nga - 04.06.2020

Le ta bëjmë tonën për shkrimin e faqes së 3 qershorit.

Pikëpamje | Editorial

Krijimi i kulturës për të gjithë

Nga - 02.06.2019

Mirësevini në monografinë më të fundit të K2.0 —‘Kultivimi’