Tag: Festivalet

Në thelb | Kultivimi | Festivalet

Problemet me hapësirën kulturore

Nga - 02.06.2019

A është duke e lënë të uritur festivalizimi kulturën e pavarur?

S`fundmi | Art

Anibar eksploron seksin dhe trupin pa tabu

Nga - 22.08.2018

Festivali i animacionit në Pejë ia përkushton edicionin e sivjetëm barazisë gjinore dhe diversitetit seksual.

S`fundmi | DokuFest 2017

DokuFest: Përzgjedhjet e përzgjedhësve

Nga - 04.08.2017

Ekipi i festivalit tregon ngjarjet më të veqanta të kësaj fundjave.