Tag: Kafshët

Në thelb | Kafshët

Kujdesi për kafshët e Shqipërisë

Nga - 02.11.2017

Kërkohen ndryshime ligjore pas keqtrajtimit të kafshëve.

Në thelb | Ambienti

Ekzistenca pa mish

Nga - 01.11.2017

Analizojmë botën e veganizmit dhe të vegjetarianizmit.

Në thelb | #podumeditë

Jetë qenqe

Nga - 29.04.2017

Si i trajton Kosova qentë endacakë?