Tag: Ngacmimi Seksual

Në thelb | Aktivizmi

Ngacmime në universitet

Nga - 05.04.2018

Në fokus sulmet dhe ngacmimet seksuale në Universitetin e Prishtinës.

S`fundmi | Ngacmimi Seksual

RAPORTIMI I NGACMIMEVE SEKSUALE NË KOSOVË

Nga - 05.08.2016

Aplikacioni inovativ ndihmon që t'i bëjë rrugët më të sigurta.